Dapatkan Sijil Bahasa Inggeris

sijil kursus inggeris

Sijil Bahasa Inggeris. Belajar bahasa inggeris kelas bahasa english dewasa cara belajar english dengan cepat belajar basic english guru bahasa inggeris. Belajar english cepat belajar in english mempelajari bahasa inggeris cd modul belajar bahasa inggeris kelas english. Belajar english course english [kursus bahasa inggeris] belajar bahasa inggeris mudah pusat bahasa inggeris. Belajar english mudah asas bahasa inggris cara nak pandai bahasa english belajar bahasa inggris online english first kelas inggeris. Belajar english online cara menguasai bahasa inggeris lesson in english conversation “belajar english”. Belajar speaking english kelas bahasa inggeris kelas english belajar bahasa english malaysia cara belajar inggeris. Sijil Bahasa Inggeris. Cara belajar english dengan mudah kelas bahasa inggeris shah alam belajar bahasa inggeris dengan mudah. Cara mudah belajar english belajar asas bahasa inggeris cara pandai bahasa inggris cepat macam mana nak. How to speak english english on line belajar grammar online kelas belajar bahasa inggeris kursus bahasa inggeris online cara belajar bahasa english belajar conversation belajar bahasa inggeris dengan mudah dan cepat. Kelas bahasa english dewasa kelas english dewasa learning english kursus bahasa english. Kelas bahasa inggeris dewasa learn english. Kelas bahasa inggeris kursus english belajar english conversation fasih bahasa inggeris. Kuala selangor how much fee for english speaking course. Sijil Bahasa Inggeris. Kursus bahasa inggris kelas belajar bahasa inggeris english lesson conversation practice. Tips belajar bahasa inggeris belajar bahasa inggeris mudah dan cepat.

“belajar english” [kursus bahasa inggeris] belajar asas bahasa inggeris belajar bahasa english malaysia belajar bahasa inggeris dengan mudah dan cepat belajar bahasa inggeris mudah dan cepat belajar basic english belajar english cepat belajar english mudah belajar english online belajar in english cara belajar bahasa english cara belajar english dengan cepat cara belajar english dengan mudah cara menguasai bahasa inggeris cara mudah belajar english cara pandai bahasa inggris cepat course english english on line how to speak english kursus bahasa inggeris online kursus bahasa inggris kursus english learning english lesson in english conversation mempelajari bahasa inggeris pusat bahasa inggeris tips belajar bahasa inggeris

Info Ringkas

Sesuai

Sesuai untuk semua peringkat pengguna dari yang zero kepada yang ada asas bahasa Inggeris.

Fleksibel

Boleh dipelajari di semua alat dengan Internet. Ini termasuk smartphone, tablet, komputer, laptop dan smartTV.

Lengkap

Merangkumi semua aspek bahasa Inggeris: Percakapan, Grammar, Ejaan dan tulisan.

Murah

Sistem belajar bahasa Inggeris yang paling mampu milik. Hanya sekali bayar sahaja.

Dapatkan Info Lanjut Sekarang!

Isikan borang ringkas di bawah dan tekan Hantar

  • Nombor sahaja. Pastikan tiada ruang atau simbol.

Mengapa Kami Minta Maklumat Ini?

Kami gunakan maklumat ini untuk menghantar info yang anda pohon dalam bentuk mesej WhatsApp. Anda kemudian boleh rujuk mesej WhatsApp anda bila - bila masa dan tidak perlu cari di Google lagi. Kami tidak hantar sebarang jenis iklan atau mesej spam

Siapa Kami

Kursus ini dibawakan oleh COMPU Studies. Kami merupakan syarikat paling awal bergiat dalam bidang pendidikan jarak jauh. COMPU Studies sudah beroperasi lebih 20 tahun. Kami komited memberikan produk dan layanan terbaik untuk pelajar.

COMPU Studies

Komen Pelajar

hamizah

Jika saya tidak tahu maksud sesuatu ayat, saya boleh rujuk kamus yang diberikan tidak kira bila – bila masa. Sambil mengikuti kursus saya boleh memeriksa sebutan bahasa jika saya tidak tahu atau tidak yakin dengan sebutan ayat. Semua yang saya ingin cari ada dalam kursus ini. Lengkap dan banyak membantu dalam menguasai bahasa Inggeris. Dengannya saya lebih berkeyakinan ketika berkomunikasi dalam bahasa Inggeris. Ia banyak membantu terutamanya ketika bekerja. Murah tapi berkesan.

Hamizah binti Nazar

Taman Senggarang 2, Batu Pahat, Johor

Harga kursus yang sangat berpatutan. Kursus ini telah membantu saya mengenal perkataan baru, memberitahu saya jenis soalan-soalan yang dikemukakan dalam temuduga, membantu saya bertutur dalam bahasa inggeris.

Farith Fariq Bin Hashim

Seksyen 18, Shah Alam, Selangor

nasir
Nursyafiqah

Perisian yang canggih memudahkan pengguna lebih tertarik dan tidak malu untuk bercakap dalam Bahasa Inggeris. Hal ini menambahkan lagi keyakinan saya untuk berinteraksi dengan orang lain menggunakan bahasa Inggeris.

Nursyafiqah Binti Abdul Rahman

Bagan Lebai Tahir, Butterworth, seberang Prai

Setelah saya mengikuti kursus ini, kawan – kawan di office hairan kerana saya sudah mulai menggunakan Bahasa Inggeris untuk komunikasi dengan atasan saya.

Tony Firmansyah

Bandar Baru Bangi, Selangor

tony_firmansyah

Soalan Yang Lazim Ditanya

Klik atau sentuh soalan untuk melihat jawapannya.

Kursus ini tidak ada kelas. Kursus ini dipelajari sepenuhnya menerusi alatan smartphone, tablet atau komputer/laptop anda.

Ya. Walaupun anda belajar menerusi alatan mobile dan komputer, anda tidak pernah keseorangan dalam mengikuti kursus. Anda boleh bertanyakan sebarang soalan dengan pensyarah anda menerusi WhatsApp atau telefon.

Ada dua jenis sijil. Sijil Tamat Kursus adalah PERCUMA dan diberikan apabila anda tamat kursus. Anda juga boleh pesan Sijil Penyertaan yang akan dikirimkan bersama bahan kursus anda. Isikan borang di atas untuk info lanjut.

Sila isikan borang di atas dan hubungi kami dengan serta merta. Anda tidak di bawah sebarang kewajipan untuk membeli apa – apa setelah mengisi borang di atas. Isikan borang tanpa rasa was – was sekarang.