Kursus English

kursus bahasa inggeris

learn english

kursus english

learning english

cara mudah belajar english

belajar english

how to speak english

course english

cara belajar bahasa english

english on line

learn english learning english cara mudah belajar english belajar english how to speak english course english cara belajar bahasa english english on line

belajar bahasa inggeris learn english how to learn english belajar bahasa inggeris dalam bahasa melayu belajar bahasa english english learning english english grammar learning english belajar bahasa inggris grammar english cara belajar bahasa inggeris kursus bahasa inggeris speaking english how to improve english belajar english learn english grammar learn english online english class for adults

Info Ringkas

Sesuai

Sesuai untuk semua peringkat pengguna dari yang zero kepada yang ada asas bahasa Inggeris.

Fleksibel

Boleh dipelajari di semua alat dengan Internet. Ini termasuk smartphone, tablet, komputer, laptop dan smartTV.

Lengkap

Merangkumi semua aspek bahasa Inggeris: Percakapan, Grammar, Ejaan dan tulisan.

Murah

Sistem belajar bahasa Inggeris yang paling mampu milik. Hanya sekali bayar sahaja.

Dapatkan Info Lanjut Sekarang!

Isikan borang ringkas di bawah dan tekan Hantar

  • Nombor sahaja. Pastikan tiada ruang atau simbol.

Mengapa Kami Minta Maklumat Ini?

Kami gunakan maklumat ini untuk menghantar info yang anda pohon dalam bentuk mesej WhatsApp. Anda kemudian boleh rujuk mesej WhatsApp anda bila - bila masa dan tidak perlu cari di Google lagi. Kami tidak hantar sebarang jenis iklan atau mesej spam

Siapa Kami

Kursus ini dibawakan oleh COMPU Studies. Kami merupakan syarikat paling awal bergiat dalam bidang pendidikan jarak jauh. COMPU Studies sudah beroperasi lebih 20 tahun. Kami komited memberikan produk dan layanan terbaik untuk pelajar.

COMPU Studies

Komen Pelajar

hamizah

Jika saya tidak tahu maksud sesuatu ayat, saya boleh rujuk kamus yang diberikan tidak kira bila – bila masa. Sambil mengikuti kursus saya boleh memeriksa sebutan bahasa jika saya tidak tahu atau tidak yakin dengan sebutan ayat. Semua yang saya ingin cari ada dalam kursus ini. Lengkap dan banyak membantu dalam menguasai bahasa Inggeris. Dengannya saya lebih berkeyakinan ketika berkomunikasi dalam bahasa Inggeris. Ia banyak membantu terutamanya ketika bekerja. Murah tapi berkesan.

Hamizah binti Nazar

Taman Senggarang 2, Batu Pahat, Johor

Harga kursus yang sangat berpatutan. Kursus ini telah membantu saya mengenal perkataan baru, memberitahu saya jenis soalan-soalan yang dikemukakan dalam temuduga, membantu saya bertutur dalam bahasa inggeris.

Farith Fariq Bin Hashim

Seksyen 18, Shah Alam, Selangor

nasir
Nursyafiqah

Perisian yang canggih memudahkan pengguna lebih tertarik dan tidak malu untuk bercakap dalam Bahasa Inggeris. Hal ini menambahkan lagi keyakinan saya untuk berinteraksi dengan orang lain menggunakan bahasa Inggeris.

Nursyafiqah Binti Abdul Rahman

Bagan Lebai Tahir, Butterworth, seberang Prai

Setelah saya mengikuti kursus ini, kawan – kawan di office hairan kerana saya sudah mulai menggunakan Bahasa Inggeris untuk komunikasi dengan atasan saya.

Tony Firmansyah

Bandar Baru Bangi, Selangor

tony_firmansyah

Soalan Yang Lazim Ditanya

Klik atau sentuh soalan untuk melihat jawapannya.

Kursus ini tidak ada kelas. Kursus ini dipelajari sepenuhnya menerusi alatan smartphone, tablet atau komputer/laptop anda.

Ya. Walaupun anda belajar menerusi alatan mobile dan komputer, anda tidak pernah keseorangan dalam mengikuti kursus. Anda boleh bertanyakan sebarang soalan dengan pensyarah anda menerusi WhatsApp atau telefon.

Ada dua jenis sijil. Sijil Tamat Kursus adalah PERCUMA dan diberikan apabila anda tamat kursus. Anda juga boleh pesan Sijil Penyertaan yang akan dikirimkan bersama bahan kursus anda. Isikan borang di atas untuk info lanjut.

Sila isikan borang di atas dan hubungi kami dengan serta merta. Anda tidak di bawah sebarang kewajipan untuk membeli apa – apa setelah mengisi borang di atas. Isikan borang tanpa rasa was – was sekarang.