Belajar Komputer Di Rumah

Kursus Sijil Komputer

Sertai beribu - ribu pelajar yang telah berjaya.

Belajar Komputer Di Rumah

Kursus Sijil Komputer

Sertai beribu - ribu pelajar yang telah berjaya.

Nota Lengkap Professional

Kursus anda mengandungi nota lengkap penuh warna dalam bahasa Melayu yang mudah difaham. Ia mengajar anda bagaimana menguasai komputer langkah demi langkah dari mula sehingga akhir.

Kebebasan belajar dan kerja

Melalui sistem kursus, anda boleh belajar menguasai kemahiran komputer di mana sahaja pada bila – bila masa. Tidak perlu hadir kelas komputer yang jauh dan mahal.

Sesuai Untuk Semua!

Sama ada anda hendak belajar komputer untuk tujuan peribadi, pendidikan atau kerjaya teknik dalam kursus dan sistem yang disediakan akan bantu anda dari mula hingga akhir.

Dapatkan Katalog
Kursus Percuma

Dapatkan
Katalog
Kursus
Percuma

Dapatkan katalog kursus PERCUMA dengan mengisi borang di bawah. Pastikan semua maklumat adalah tepat dan lengkap.

  • Nombor sahaja. Pastikan tiada ruang atau simbol.

Mengapa Kami Minta Maklumat Ini?

Kami gunakan maklumat ini untuk menghantar info yang anda pohon dalam bentuk mesej WhatsApp. Anda kemudian boleh rujuk mesej WhatsApp anda bila - bila masa dan tidak perlu cari di Google lagi. Kami tidak hantar sebarang jenis iklan atau mesej spam

Belajar Apa Yang Anda Perlu Untuk Berjaya

Kursus Asas IT dan Windows

Anda lemah dalam asas IT dan Windows? Belajar komputer dari dasar. Kursus ini mengajar semuanya merangkumi, peralatan komputer, penggunaan Windows, Internet dan pengurusan fail dan data komputer. Kursus belajar komputer untuk pemula.

Kursus Microsoft Office

Belajar Microsoft Word, PowerPoint, Excel dan Access. Dapatkan sijil untuk kerjaya anda. Kuasai kemahiran IT yang paling dikehendaki dalam dunia kerjaya dan perniagaan.

Kursus Baiki Komputer

Belajar bagaimana hendak format komputer dan pasang Windows dengan sendiri. Belajar bagaimana menghapuskan virus dan spyware yang memperlahankan komputer. Percepatkan komputer anda dan jimat wang dalam kos baikpulih komputer.

Kursus Bina Website/Blog & Perniagaan Online

Belajar guna Internet dengan sepenuhnya. Belajar bina website anda sendiri. Belajar dirikan blog dan memulakan perniagaan online anda sendiri. Semua yang anda perlukan ada di sini!

Kursus Video & Audio

Belajar proses video dan audio dari berbagai sumber seperti Internet, kamera video dan lain – lain. Lakukan video editing dan rakam DVD anda sendiri atau upload ke YouTube. Menarik dan menguntungkan!

Kursus Bahasa Inggeris

Belajar berkomunikasi dalam bahasa Inggeris. Maju dalam kerjaya, kuasai berbagai ilmu baru, nikmati berbagai jenis hiburan dalam bahasa asal. Kini anda ada cara berkesan kuasa bahasa antarabangsa ini.

Komen & Review

"Dengan adaya kursus komputer seperti ini yang bertaraf IPTA dan IPTS dengan harga yang berpatutan, akan dapat melahirkan golongan celik komputer dari kalangan anak – anak berpendapatan rendah dan juga orang kurang upaya."
Zahidi Bin Hj Lamsah
Merlimau, Melaka
"Kursus secara elektronik ini boleh menarik perhatian ramai – khasnya pengguna baru komputer, pelajar atau individu yang berminat. Selain berkonsepkan interaktif, setiap topiknya disampaikan melalui modul – modul yang mudah diikuti. Malah bahan tambahan dan khidmat sokongan juga disediakan bagi menjadikan proses pembelajaran lebih berkesan."
Majalah PC
keluaran Ogos 2010 Jilid 164, mukasurat 28
"Sebelum ini saya tidak tahu menggunakan Microsoft Office seperti Microsoft Excel dan Microsoft PowerPoint. Setelah mengikuti kursus komputer ini, saya sudah boleh menguasai kemahiran menggunakan Microsoft Office."
Norasimah binti Zakaria
Mersing, Johor