Belajar Bahasa Inggeris

Sistem Latihan Peribadi Lengkap Anda

Dapatkan Katalog Kursus Percuma

Isikan borang di bawah untuk mendapatkan katalog Kursus Bahasa Inggeris sekarang. 

Sila pastikan semua maklumat adalah betul dan lengkap.

  • Hidden

Mengapa Kami Minta Maklumat Ini?

Kami gunakan maklumat ini untuk menghantar info yang anda pohon dalam bentuk mesej WhatsApp. Anda kemudian boleh rujuk mesej WhatsApp anda bila - bila masa dan tidak perlu cari di Google lagi. Kami tidak hantar sebarang jenis iklan atau mesej spam

Mengapa Lebih 8000 Orang Memilih Kami

Tetapkan Jadual Masa Anda Sendiri

Pembelajaran dan Latihan online yang diberikan oleh pensyarah boleh diikuti 24 jam sehari, 7 hari seminggu. Jadi anda boleh belajar ikut jadual masa anda sendiri. Pensyarah akan periksa tugasan anda waktu pejabat.

Sesuai Untuk Anda Yang Sibuk

Tidak kira sama ada anda hanya ada masa 1 jam seminggu atau 1 jam setiap hari, kami ada pakej yang sesuai untuk anda.

Tidak Perlu Komputer / Laptop

Anda tidak perlu peralatan mahal seperti komputer atau laptop untuk ikuti kursus. Apa yang anda perlu cumalah telefon bimbit dengan WhatsApp dan/atau Telegram.

Pembelajaran Yang Disesuaikan Untuk Anda

Kandungan kursus akan di ubah suai khas dengan tahap bahasa Inggeris anda. Pensyarah akan menilai tahap bahasa Inggeris anda dan berikan anda pelajaran yang benar - benar sesuai dan akan membantu memperbaiki tahap bahasa Inggeris anda.

Belajar One-to-One Dengan Pensyarah.

Anda belajar 100% dengan pensyarah. Semua pelajaran diberikan oleh pensyarah. Semua tugasan anda diperiksa oleh pensyarah. Semua soal jawab anda hanya dengan pensyarah. Anda tidak perlu bersaing dengan pelajar lain seperti dalam kelas sekolah. Anda terima bimbingan lengkap dan tidak berbelah bahagi dari mula sehingga akhir.

Tidak Perlu Kelayakan

Anda tidak perlu sebarang kelayakan untuk ikuti kursus. Anda yang zero dalam bahasa Inggeris pun boleh ikuti kursus ini. Ini kerana pensyarah akan menilai tahap bahasa Inggeris anda dan cipta kursus yang sesuai untuk anda. Jadi pelajaran yang anda terima dikhaskan untuk anda berdasarkan pengalaman dan kemampuan anda.

Komen Pelajar

hamizah

Jika saya tidak tahu maksud sesuatu ayat, saya boleh rujuk kamus yang diberikan tidak kira bila – bila masa. Sambil mengikuti kursus saya boleh memeriksa sebutan bahasa jika saya tidak tahu atau tidak yakin dengan sebutan ayat. Semua yang saya ingin cari ada dalam kursus ini. Lengkap dan banyak membantu dalam menguasai bahasa Inggeris. Dengannya saya lebih berkeyakinan ketika berkomunikasi dalam bahasa Inggeris. Ia banyak membantu terutamanya ketika bekerja. Murah tapi berkesan.

Hamizah binti Nazar

Taman Senggarang 2, Batu Pahat, Johor

Harga kursus yang sangat berpatutan. Kursus ini telah membantu saya mengenal perkataan baru, memberitahu saya jenis soalan-soalan yang dikemukakan dalam temuduga, membantu saya bertutur dalam bahasa inggeris.

Farith Fariq Bin Hashim

Seksyen 18, Shah Alam, Selangor

nasir
Nursyafiqah

Perisian yang canggih memudahkan pengguna lebih tertarik dan tidak malu untuk bercakap dalam Bahasa Inggeris. Hal ini menambahkan lagi keyakinan saya untuk berinteraksi dengan orang lain menggunakan bahasa Inggeris.

Nursyafiqah Binti Abdul Rahman

Bagan Lebai Tahir, Butterworth, seberang Prai

Setelah saya mengikuti kursus ini, kawan – kawan di office hairan kerana saya sudah mulai menggunakan Bahasa Inggeris untuk komunikasi dengan atasan saya.

Tony Firmansyah

Bandar Baru Bangi, Selangor

tony_firmansyah

Bandingkan Kursus Kami

kenapa pilih kursus bahasa inggeris kami